De Beverburcht

Een echte natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. In de Beverburcht kun je namelijk slapen zoals de bevers dat in de Biesbosch doen. Je overnacht in een Beverburcht bedekt met takken en boomstammetjes. Er zijn natuurlijk wel een paar verschillen want in deze Beverburcht is een bedstede, tafel, stoelen, servies èn het is er droog en warm. De Beverburcht ligt op een rusig plekje aan de rand van de camping naast de paddenpoel. De burcht heeft geen televisie, wel een koelkast, waterkoker en senseo apparaat. Spelletjes en boeken over bevers en de Biesbosch zijn er ook. U zult zich zeker niet vervelen.

DE BURCHT

In de Beverburcht kunnen 5 personen overnachten. Er is een grote bedstede voor 3 personen en er staat een slaapbank. Het beddengoed bent u verplicht te reserveren.
In de burcht is geen keuken. De douche en toilet zijn in het toiletgebouw van de camping deze is 30m van de burcht vandaan. De burcht is voorzien van elektriciteit en je kunt er koffie en thee zetten. Honden zijn in de Beverburcht niet welkom.

HET TOILETGEBOUW

Midden op de camping staat het toiletgebouw. Hier zijn de toiletten, douches en wasgelegenheden. Onder hetzelfde dak is ook de informatieruimte waar u bij slecht weer kunt verblijven. Als u meer informatie wenst van de omgeving, op zoek bent naar een goed boek of een gezelschapsspel bent u hier op de goede plaats. Wilt u nu alvast meer over de omgeving te weten komen ga dan naar ‘Doen!’
Overal op Groene camping ‘In de Polder’ is gratis (beperkt) WIFI beschikbaar.

AANKOMST EN VERTREK

Op de aankomstdag kunt u vanaf 16.00 uur in de Beverburcht terecht. Wij verzoeken u vriendelijk die tijd aan te houden ivm de overige werkzaamheden die aan de camping en boerderij verbonden zijn.

Op de vertrekdag verlaat u de Beverburcht vòòr 10.00 uur.

De Beverburcht is bij vertrek:

  • gestofzuigd
  • het gebruikte servies afgewassen en staat droog in de kast
  • de vuilnisbak is leeg gehaald en is op de daarvoor bestemde locatie gebracht
  • (het gehuurde beddengoed is afgehaald)

Als u de Beverburcht niet op deze manier achter laat brengen wij €20,- (extra) schoonmaakkosten in rekening.

DE  BEVERBURCHT

Boek vandaag nog online en verblijf op een unieke plek …